Karma Kebab

Karma Kebab is gruwelijk lekkere, 100% plantpowered kebab.
We laten de dieren met rust* en stoppen ‘m vol lokale groente en graan. Deze oer-Hollandse ingrediënten groeien van nature gewoon om de hoek, en juist daarom vinden wij het wel zo logisch om daar onze kebab van te maken. Dat is duurzaamheid met boerenverstand. Met jouw portie Karma Kebab ben je dus niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor jezelf. Karmapunten gegarandeerd
Sanguine Security

Your company is under attack. Customers have reported blocked credit cards. Google has blocked your advertisements. You have found suspicious code in the checkout. What else has been tampered with? And how did they get in?


Barista Essentials

 Met barista-essentials wil ik nieuwe thuisbarista’s inspireren om zich ook te verdiepen in deze leuke hobby en te helpen door hiervoor de essentiële tools te selecteren en aan te bieden. 
Daarom staan wij voor betaalbaar en betrouwbaar: de essentiële barista accessoires en tools voor de thuisbarista!
Cupplement

Je ochtend bepaalt voor een groot gedeelte het verloop van je dag. Wij zijn dan ook groot fan van ochtendroutines zoals koud douchen, bed opmaken, mediteren, sporten en natuurlijk: koffie!. Kleine aanpassingen in je dagelijkse routines kunnen op lange termijn een groot verschil maken. En dat is precies waar we met Cupplement voor gaan. Een kleine upgrade van je favoriete koffiemomenten om jou te helpen het maximale uit je dag te halen.

Studio Taco

Studio Taco is naar een collectieve broedplaats waarin interdisciplinaire samenwerkingen centraal staan. Het jonge team bestaat uit mensen uit verschillende creatieve hoeken, de combinaties die hierdoor mogelijk zijn zijn daarom origineel en speels en staan haaks aan wat de jeugd tegenwoordig roert.

b-be

B-BE (Bol Bookings & Events) is een  artiestenbureau voor zakelijke en particuliere evenementen.
Wij verzorgen en vertegenwoordigen mainstream DJ’s, DJ Acts & Live artiesten.
B-BE heeft een professionele aanpak, oog voor detail, ruime ervaring in de organisatie van optredens én ontelbare draai-uren in de Booth!
Wat.works

Aangenaam, wij zijn WAT.WORKS. Vanuit ons kantoor in Utrecht maken we digitale oplossingen voor iedereen, van veelbelovende start-ups, het mkb tot gevestigde merken. Bij WAT.WORKS je website, webshop of app laten maken verzekert je van een moderne, goed doordachte oplossing met hoge conversie. En dat zonder gedoe!
creativfactor

Creativfactor is een allround content creation bureau. Wij bieden het complete productieproces van concept tot oplevering. Door onze passie en expertise zetten wij jouw wens om in strategische content met impact.
mex ray

Artiest
➖ Plaatjesdraaier
➖ Rebel

amplifeye

Amplifeye is a music production house where we amplify stories for the eye throughout bespoke music and sound design. Amplifeye creates the perfect tailored soundtrack and sound design for your film, commercial, campaign and brand.
Hear more, see more. Is what we say all the time because it’s true. 50% of the impact of the video comes through audio and is a key element to keep the viewers attention but also to make your brand stand out from the rest.

annemijn

Ik ben Annemijn van Vark en ik heb een grote passie voor muziek en Social Media. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mensen samen te werken, mensen te helpen en dit doe ik dan ook met veel plezier en enthousiasme.
Na mijn studie (Marketing Communicatie – Specialisatie Sales en Accountmanagement) aan de hogeschool Schoevers ben ik aan de slag gegaan bij Elevate Digital.
Na Elevate Digital ben ik gaan werken bij WAUW digital marketing en heb ik mij met de online zichtbaarheid van een webshop voor dameskleding bezig gehouden. Inmiddels ben ik mijn eigen klantenkring aan het opbouwen, wat erg goed bevalt!
media dijk

Jurjen Dijkstra is gevestigd in UTRECHT en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie. Bij Jurjen Dijkstra is één persoon werkzaam. Jurjen Dijkstra heeft zich gevestigd op 1-1-2015 en bestaat daarmee al zo’n 7½ jaar. De rechtsvorm van deze onderneming is een Eenmanszaak.

Music made addict

Harder styles DJ/ producer