Karma Kebab

Restaurant

Karma Kebab is gruwelijk lekkere, 100% plantpowered kebab. We laten de dieren met rust en stoppen ‘m vol lokale groente en graan. Deze oer-Hollandse ingrediënten groeien van nature gewoon om de hoek, en juist daarom vinden wij het wel zo logisch om daar onze kebab van te maken. Dat is duurzaamheid met boerenverstand. Karmapunten gegarandeerd!

b-be

Artiestenbureau

B-BE (Bol Bookings & Events) is een  artiestenbureau voor zakelijke en particuliere evenementen. Wij verzorgen en vertegenwoordigen mainstream DJ’s, DJ Acts & Live artiesten. B-BE heeft een professionele aanpak, oog voor detail, ruime ervaring in de organisatie van optredens én ontelbare draai-uren in de Booth!

Wat.works

Webdevelopment

Aangenaam, wij zijn WAT.WORKS. Vanuit ons kantoor in Utrecht maken we digitale oplossingen voor iedereen, van veelbelovende start-ups, het mkb tot gevestigde merken. Bij WAT.WORKS je website, webshop of app laten maken verzekert je van een moderne, goed doordachte oplossing met hoge conversie. En dat zonder gedoe!

Limitless digital

E-commerce

Welkom, Limitless Digital hier. Wij zijn een internationale online retailer met focus op de productsegmenten: Persoonlijke Verzorging, Huis & Tuin & Reisartikelen vanuit de merken Quick Relief, Urnencenter, Graszodenland en Travelguru. Kom gerust eens kennis maken!

The next chapter

Business coaching

annemijn van vark

Social media management

Ik ben Annemijn van Vark en ik heb een grote passie voor muziek en Social Media. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mensen samen te werken, mensen te helpen en dit doe ik dan ook met veel plezier en enthousiasme.

amplifeye music

Story driven audio agency

Wij zijn Amplifeye music. Een story driven audio agency dat verhalen, merken en campagnes versterkt door middel van sound. Onze custom muziek en sounddesign kleurt buiten de lijntjes wanneer dat nodig is, zo ontstaat een extra laag storytelling waarbij we verder gaan dan het juiste geluidje onder het juiste plaatje.

Creativfactor

Content creatie bureau

Creativfactor is een allround content creation bureau. Wij bieden het complete productieproces van concept tot oplevering. Door onze passie en expertise zetten wij jouw wens om in strategische content met impact.

cos solutions

E-commerce

Met COS Solutions helpen wij merken bij het verkopen van het hun overvoorraad. Met een focus op duurzaamheid, bieden wij een oplossing voor merken die kampen met een teveel aan producten. Door overtollige voorraad op te kopen en op een verantwoorde manier tegen gereduceerde prijzen op de markt te brengen, helpen wij merken om hun producten te verkopen zonder concessies te doen aan hun merkintegriteit.